Детали за компанијата
  • QINGDAO BOSTAR PACKING MACHINERY CO., LTD

  •  [Shandong,China]
  • Бизнис тип:Manufacturer , Trade Company
  • Главни пазари: Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide
  • Извозник:51% - 60%
  • Сертификати:CE, Test Report, ISO9001
  • Опис:Автоматска чаша смалуваат филмска машина за завиткување,Автоматско смачкана филмска машина за завиткување,Полуавтоматски филм за амбалажа за пакување
QINGDAO BOSTAR PACKING MACHINERY CO., LTD Автоматска чаша смалуваат филмска машина за завиткување,Автоматско смачкана филмска машина за завиткување,Полуавтоматски филм за амбалажа за пакување
Наслов
  • Наслов
  • Сите
Категории на производи
Онлајн сервис
http://mk.abospak.comСкенирајте за посета
Дома > Производи > Смалување на машината за завиткување > Шишиња смалуваат машина за пакување > Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување

Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување

Сподели со:  
    Единечната цена: 10000~30000 USD
    Начин на плаќање: L/C,T/T,D/P,Paypal,Cash
    Инкотерм: FOB,CFR,EXW,CIF
    Мин. Со цел: 1 Set/Sets

Основни информации

Model NO.Bosd

Manner Of PackingThree Side Sealing And Shrink

Adjust SpeedFrequency Conversion Speed Regulation

TypePe Shrink Film Machine

Heating ModeStainless Steel Heating

Packaging MaterialFilm

ConditionNew

ControlPlc & Touch Screen

After Warranty ServiceVideo Technical Support, Online Support

Key Selling PointsEasy To Operate

Sealing TypeBack Seal Three Sides Sealing

Bag TypePillow Bag

Motor BrandPanasonic

Driver BrandPanasonic

Maximum Speed300 Bags Per Minute

Additional FunctionNo Product No Pack

Product Data Storage10 Sets

Machine MaterialStainless Steel

TrademarkBostar

Transport PackageStandard Wooden Case

Specification4500*1050*1700

OriginShandong, China

HS Code8422400000

After-sales ServiceOnline Technical Support

Warranty1 Year

ApplicationFood

PackagingBag

Automatic GradeAutomatic

Driven TypeElectric

CertificationCe

Voltage220v 50hz

Weight1000 Kg

Additional Info

ПакувањеСтандарден дрвен случај

ТранспортOcean,Land,Air

Способност за снабдување500 Sets/Year

ПортQingdao

Начин на плаќањеL/C,T/T,D/P,Paypal,Cash

ИнкотермFOB,CFR,EXW,CIF

Опис на производот

Опис на производот
Целосно смалувајте машина за пакување со тунел за смалување, аплицирајте за смалување за шише за спреј, течен сапун шише и друг производ за шишиња за вода.
Model
BOSD590/150
BOSD590/180
BOSD720/180
Packing film size (mm)
Max590
Max590
Max720
Packing speed (packs/min)
20-130
20-130
20-100
Package length (mm)
100-450
150-500
150-500
Product width (mm)
40-220
40-220
40-280
Product height (mm)
35-75
50-110
50-110
Dimension
L*W*H (mm)
Packing machine
5200*1150*1700
5200*1150*1700
5200*1450*1700
Shrink tunnel
3000*550*1800
3000*550*1800
3000*700*1800
Power (kw)
Packing machine
4
4
4
Shrink tunnel
19.1
19.1
19.1
Weight (kg)
Packing machine
1100
1100
1200
Shrink tunnel
400
400
450
Voltage
Packing machine
220V 50Hz
220V 50Hz
220V 50Hz
Shrink tunnel
380V 50Hz
380V 50Hz
380V 50Hz
ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел
1) прилагодлив транспортер и прилагодлива торба поранешна, способна да спакува различен производ со различна димензија

2) 7 "шарени екран на допир со 10 видови на податоци за пакување на податоци за лесно поставување на податоци и се менува.

3) Стандарден 2 метарски тунел

4) опремување на уредот за собирање на ѓубре во центарот Sealer, бидете сигурни дека прекрасен центар запечатување изглед

5) PID контрола температура, со што печат на ниска температура за да се подигне брзината на пакување и да се намали филмот гори.

6) висока чувствителност Фотоелектрично следење на окото, нумерички внес на сечење на запечатување позиција за дополнителна точност.

7) CE сертификација. Усвои повеќе безбедносни заштитни мерки за да се обезбеди производство на безбедност.

8) 12мм дебелина тврд челик одбор и вкупната тежина е повеќе од 1000 кг. Значи со голема брзина, машината исто така може да има стабилна состојба на работа и долг живот.


ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел


Детални слики
ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел

Производство

Имаме 20000 квадратни метали Фабрика, повеќе од 100 вработени, секој еден од малата машина за пакување е прилагодена како карактеристика на барањата на производот и клиентот. Опремување на најдобар квалитет на електричен елемент, процес резервен дел со рачно и машина, прецизно склопување, и по многу пати на дебагирање и трчање, за да биде завршен и совршен сет на проток заврши машина.
ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел

Пакување и испорака
За пакување, ние ќе ги поправиме лесно подвижните делови прво со најлон кабелски врски. Покријте го со филмот за заштита, потоа покријте го со филмот за истегнување. Потоа покријте го со меѓународниот стандарден дрвен случај.

Ако стандардниот модел на машината за завиткување на текови и има во залиха, ќе остави фабрика за 3 дена откако ќе добие исплата.

Ако го прилагодите специјалната машина за пакување, ќе ја напушти фабриката за 30 дена откако ќе добиете исплата.


ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел

Сертификација
ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел

Нашата услуга и сила

☆ специјализира во R & D и производство на машини за пакување во индустриите за храна и дневни потреби, како што се пекарски производи, инстант тестенини, бисквити, цврсти производи, пакување на морска храна и др.

☆ самовозот бренд со конкурентност на пазарот, и започна серија на производи како што се топлина смалуваат машина за пакување, автоматски фидер, автоматска филм-врска, целосна систем пакување линија и производи пакување без послужавник за задоволување на потребите на различни клиенти.

☆ Целосно независно истражување, обработка, продажба и по-продажен сервис систем, и има тим од висококвалитетен млад и високо иновативен тимски дух.

☆ ☆ ☆, во странство по-продажни услуги инженери ќе обезбеди инсталација и обука инструкции според барањата на клиентите.


Нашата услуга
Пред-продажба на услуги
★ Анкетната и консултантска поддршка
★ поддршка за тестирање на примерок
★ Погледнете ја нашата фабрика

Попродажна услуга
★ обука Како да ја инсталирате машината
★ обука Како да ја користите машината
★ инженери достапни за услуги машини во странство

ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел
Нашата фабрика


☆ технологија на лим, производство и обработка на резервни делови од страна на самите себе. Имаме CNC струг, CNC виткање машина, CNC мелење машина, ЦПУ вртење и мелење машински центар и многу други автоматска машинска машина.

☆ Имаме магацин каде резервни делови и разни други материјали се зачувани во различни категории за лесно земање и чување.

☆ Имаме две собраниски работилници, монтажа транспортер и главна рамка на машина за пакување.

☆ Две работилници за дебагирање, работниците ќе ја дебагираат завршената машина за собирање тука и ќе се прилагодат според барањата на купувачот.

☆ заврши работилница, по дебагирање, машина за пакување ќе биде тука, работи неколку дена за да бидете сигурни дека нема неуспех.
ПЕТ Вода Спреј Шише Лосион Медицински течни мултифункционални автоматски проток Термички смалуваат филмови со тунел со тунел

F & Q.
П: Дали сте трговски друштва или производител?
О: Ние сме производител фабрика професионалец во производство на проток / хоризонтална / перница машина за пакување со дизајн, истражување, развој, прилагодување и иновации според промена на пазарот и побарувачката на купувачи.

Им посакуваме топло добредојде да ја посетите нашата фабрика, и ние ќе ви покажеме околу нашата фабрика, вклучувајќи работилница за лимови, работилница за обработка, работилница за собранието, работилница за дебагирање и така натаму. Ќе го видите целиот процес на производство на нашата машина за пакување, како и процесот на пакување на кој било производ што го сакате.

П: Колку долго е вашето време за испорака?
О: Генерално е 5-10 дена ако стоката е на залиха. Кога ќе нарачате големи количини на машини, или прилагодена машина според специјален производ, ќе потрае 10-20 дена.
Ние ќе се потрудиме да ги задоволиме барањата на нашите клиенти.

П: Дали ви обезбеди во странство по продажбата услуги? Дали е бесплатно или екстра?
О: 1. За техничка обука за приспособување и работење на опремата во странство, продавачот испраќа техничари до фабриката на купувачот, додека купувачот ќе се наплаќа за таквите трошоци за услуги, вклучително и тркалезен воздушен билет, интернат и лондингс, виза Feeas добро како Дневна такса од USD100.00.
2. За оштетени резервни делови што произлегуваат од проблемот со квалитетот, продавачот ќе го достави купувачот бесплатно за замена во периодот на гарантирање. Инаку, купувачот ќе купи делови на сопствени трошоци.

П: Кои се вашите услови за плаќање?
О: Терминот за плаќање: 50% од вкупната вредност што треба да се плати со T / T како аванс и 50% плаќање на билансот на плаќање пред пратката.
Се разбира, ние ќе се засноваме на расположливиот тип на плаќање на нашите клиенти, може да се дискутира според посебната состојба.


Зошто да не избереме?
1. Со повеќе од дваесет години експертиза и техничко искуство, подобро е во овој проток пакување поднесе и да се добие големо задоволство на нашите клиенти.

2. Прегратка Прилагодување на иновациите и флексибилност.

3. Секој процент што го поминавте на купување на нашата машина за пакување ќе биде достоен.

4. Обезбедете совршено решение за пакување врз основа на потребата.

5. Екстремно висок квалитет на машината и професионалната техничка услуга по продажбата.


Примероци

Пет вода спреј шише лосион Медицински Течни Мултифункционален Автоматско Тек топлинска смалуваат филм Завиткување Пакување машина со тунел
Снек Пакување машина

Категории на производи : Смалување на машината за завиткување > Шишиња смалуваат машина за пакување

Слики на производот
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
  • Автоматски термички смалуваат филм за амбалажа за пакување
Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *Пораки:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 QINGDAO BOSTAR PACKING MACHINERY CO., LTD Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
Lika Ms. Lika
Што можам да направам за тебе?
Контакт снабдувач